w nocy z soboty na niedzielę ktos mi zwinoł z maski czerowny OEM znaczek Honda... był zaznaczony przezemnie gdyz od spodu nie miał jednej nózki, oraz na dole znaczka byłe lekkie pekniecie zaraz pod literka H...
tutaj juz mi chodzi o zasade, aby tego złodziej nauczyc , ze sie nie kradnie bo znaczek kupie mam nadzieje nastepny...
dodatkowo zawineli mi wszystkie 4 wentyle oraz migacze dymione próbowali ale im nie wyszło...
jak znajde ten znaczek to nierecze za siebie co zrobie z człowiekiem, co stał sie jego włąscicielem...
jak byw am cos w oczy weszło dawajcie znac...
dzieki
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie...
Słuchajcie Bóg istnieje... znalazł sie na drugim koncu łodzi... był na civic 4g... oczywiscie odzsykałem zgube a dwóch moich bliskich kolegów pomogło mi nauczyc pokory tego kolesia... miał pecha bo akurat wyszedł do nas, jak sie przyglądąłem czy to moj znaczek czy nie... tak czy siak bede miał teraz dzieki uprzejmości Bonczka dwa
Damian84 napisał(a):dwóch moich bliskich kolegów pomogło mi nauczyc pokory tego kolesia
i tak trzymać
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
niestety lub stety takie znaczek to nie jest chleb powszedni i nie jest na kazdym aucie marki Honda wiec znalezienie go było kwestia czasu... tym bardziej ze delikatnie go zaznaczyłem... jedyne co stracił to drugą nózke mocująca ale to pikus:) tym razem to normlanie na osmiorniczke go przykleje lub klej do szyb heheh