oj Majsterku sorki ze nie odpisalem . poszukam go bo wiem ze mialem ale gdzies wtrynilem .
Smxx dzisiaj dach ,maska ,klapa i tylny zderzak byl malowany . Jutro przedni zderzaczek lotka oraz progi i koniec bo buda juz pomalowana .jeszcze polerka i audio
ja też nie wiem czy w stanie będę przyjechać, ale jutro napewno będę tam... Na PW wyśle numer nowy paru osobom, jak coś to dzwońcie, będzie okazja żeby pifffko jakieś wypić może razem
hej Panowie, skoro ze moaj solka jezdzi po lublinie z moim bratem za kolkiem ktorego wiekszosc poznala to pokaze wam nowy ktorki filmik tworczosci ow brata,
Jezeli macie mocne proci to polecam tryb HD.
http://www.mmlublin.pl/3817/2008/10/9/moja-pasja--honda-wideo
chesmar, daj znać jak coś, przejechać się mogę, tylko przeglądać fora nie zawsze mam czas... ale na spota zawsze chętny (takiego większego niż 4 czy 5 rexów )
dzisiaj tj sobota 18.10 kolo 13 jechalem za czarnym ed9 po krakowskim ( skrecilo w 3go maja ) ktos nowy ????
wczoraj natomiast wieczorową porą czarna solka z czarnymi szybami na lubelskich tabl. skrecila z gelbokiej w nadbystrzycka, jechalismy chwile kolo siebie ale przez te czarne szyby nic nie bylo widac
mamy nowego rexa w gronie, dzisiaj z kumplem przyprowadziłem, tylko że on nie ma neta narazie, to się nie zarejestruje. ale kiedyś go na spot wyciągnę, czarny, ale to nie nas majster widziałeś raczej, bo przez lublin śmignęliśmy koło 21.30 na dwa rexy
no i w końcu nadszedł ten czas... rozstałem się ze swoim pekaesem... trochę szkoda będzie patrzeć jak ją młody łepek katuje (bo poszła niedaleko), ale zaczynała wymagać zbyt wielu inwestycji...
chesmar, Ty też sprzedałeś swoją? bo widziałem w lublinie, tylko kierownik jakiś inny był, taki brodaty i długowłosy jakiś...