jakby jakis spocik to jak najbardziej sie pisze.aaa wlasnie wczoraj w lublinie na krasnickich mijalem sie z czarna CRX mrugnelismy sobie swiatlami.czyja to?????
Jesli o Techmax chodzi to biorą ok 120 zl za hamowanie, ale moglbym pogadać z Tomkiem to by się coś ukroilo z ceny Tylko trzeba sie wczesniej zgadac, bo nawet pojedyncze jednostki musze umawiac do nich wczesniej, taki teraz młyn mają.
To wlasnie oni zrobili z mojej padaczkowatej elektrycznej szczoteczki do zębów wiertarke tudziez szlifierkę Bosh'a
witam jestem nowym posiadaczem CRX w lublinie ;] wcześniej poruszałem sie czerwona honda Preludą, zapewne paru z was mnie nie raz mijało Pozdrawiam A teraz takim czymś przyszło mi jeździć ale przyznam ze zbiera sie o wiele lepiej niż Preluda
super to moze spotkamy sie w lbn po weekendzie na ogledziny twojego cacka??
[ Dodano: 2007-09-13, 20:53 ] Chlopaki widze ze nikt nie moze sie zebrac wiec ja jak zwykle cos zaproponuje--19 wrzesien czyli sroda pod zamkiem godz 18 ---prosze o deklaracje.....
panie i panowie spocik musi byc no ale nie kazdy moze na tygodniu lepiej cos skminic na weekendzie np. 22 wrzesnia i nawet moze wczesniej np. koło 15-16 to bym w takim terminie przybył z checią wielką
[glow=olive][shadow=indigo]spoglądanie na ludzi z dołu BEZCENNE [/shadow][/glow]
piotrwicha ojj, prawie remont mi zrobili wymienili rozrząd, pompe wody, świece, kable, filtry, olej, poczyscili wszelkie badziewia, wyregulowali, ustawili zapłon itd.. itd... i postawili na rolki (przy mnie oczywiscie)
za wszystko 900 zaplacilem, ale dla tego, ze kable i przewody BOSH'a, olejek MobilS, czyli nie oszczędzając.
Co do Turbo to zmartwie Cie, bo Ci nie zalożą raczej, za stary samochod i nie chcą sie w to bawic, poza tym nieoplacalne bo wiecej korzysci mają na czipach i naprawie elektroniki w nowoczesnych autkach.
opcjaza co Cie przycieli ?
MrCkSkąd dokladnie jesteś i co za silniczek tam ukrywasz?