Panie i Panowie mega pilna sprawa, potrzebuje kupic i wymienic szybe czolowa w CRX 2gen, jak ktos wie co i gdzie najlepiej okolice prawobrzeza to pisac i jakie sa orientacyjne koszta.
aa i jeszcze gdzie i jaka cena za pomalowanie maski.
Chyba na przestrzennej przed mostem Cłowym jadąc od strony Dąbia zajmują się szybami... Szyby na forum chodzą po 100-120 zł, ale nie wiem, jak u handlarzy. Co do malowania maski to bym polecił NKZ Auto na Pomorskiej w Dąbiu. Nie wiem, jak z cenami za takie elementy, ale robią chłopy konkretnie.
Tak na forum widzialem, ze szyby chodza tanio ale chyba boja sie wysylac, zeby nie popekala.
Jechalem do miasta i na moscie jadac ~90-100km/h wyrwalo mi maske z zapinki i pierdyknela mi w szybe , generalnie maske daloby sie wyklepac ale wole kupic uzywke w bdb stanie, szyba oczywiscie popekala ale na szczescie nie wpadla do srodka.
[ Dodano: 2012-05-25, 14:50 ] Dzwonilem tam do tego zakladu na przestrzennej to sobie krzykneli 370zl za nowa szybe+wymiana. Troche lipa bo liczylem na ok. 200-220 zl za sama szybe.
Jak znacie kogos tanszego albo kogos kto ma na sprzedaz szybe czolowa przednia do ED9 to piszcie.
Najbardziej mi szkoda maski bo szybe i tak mialem wymieniac w najblizszym czasie. A znalesc masce w dobrym stanie i jeszcze w kolorze auta to nie jest tak latwo
ok dzieki, maly odzew od ludzi w forum w sprawie szyby byl ale wysylka na moja odpowiedzialnosc a strach wysylac bo zaraz popeka. Znalazlem jeszcze u nas w stobnie XEDOS, sporo czesci maja to zadzwonie i popytam.
Snow, pierdziel wysylke.
na 10 przednich szyb ktore wyslalem 1 tylko zawsze dochodzila cala.
300zl za nowa to nie duzo u mnie wolaja 500 + 100zl wstawienie + 150zl uszczelka.
Ja 4 lata temu wymienialem na gdanskiej przy stacji shell albo lotos nie pamietam jak tam jest stacja i w podobnych pieniadzach tak ze lepiej wymienic moim zdaniem w zakladzie mniej zachodu