pozostaje tylko ubolewac : (
Poznan, Zielona Góra, Gorzów, Szczecin - cała zachodnia ściana w sumie :)

gabeczka
Forumowicz

przez gabeczka » 2006-12-03, 17:34

czingis napisał(a):Chciałbym zobaczyć, że Ty swoim VTEC'iem jeździsz zgodnie z przepisami.

V.i.P.
jezdzi zgodnie z przepisami i nigdy ich nielamie
mam tylko do ciebie pytanko po co ty jestes na tym forum jesli tylko potarfisz krytykowac jacy to jesesmy zli niedobzi nieumiemmy jezdzic nieumiemy dosowac predkosci itd niektorzy kupuja crxi po to wlasnie zeby sie poganiac poszalec i wszytsko ok tylko niech to robia z glowa,a jak ktos przekroczy predkosc to juz jest idiota debilem itp.98% ludzi przekarcza predkosc i jakos jeszcze zyja i sa normalni ;)

kamilos
Moderator

przez kamilos » 2006-12-03, 17:54

rudzinski napisał(a):a ja chce powiedziec tylko tyle

najgorsze jest ze ostatnio co slyszy sie o takim zdazeniu to niestety uczestniczy w nim Honda. rozeszlo sie ze to szybkie auta (ogolnie tuning japonczykow), ludzie kupuja i zapierdalja jak pojebani i pozniej efekt widac...

dokładnie! wkładają wielkie tłumiki które więcej robią hałasu niż dodają mocy, światełka, pierdółki, duperele, oszczędzając na tak ważnej rzeczy jak nowe opony czy sprawne zawieszenie :(

myśleć, myśleć i jeszcze raz myśleć. nie oszczędzać na sprawności technicznej auta i mieć wyobraźnie podczas jazdy...

V.i.P.
Forumowicz

przez V.i.P. » 2006-12-03, 19:08

gabeczka napisał(a):
czingis napisał(a):Chciałbym zobaczyć, że Ty swoim VTEC'iem jeździsz zgodnie z przepisami.

V.i.P.
jezdzi zgodnie z przepisami i nigdy ich nielamie
mam tylko do ciebie pytanko po co ty jestes na tym forum jesli tylko potarfisz krytykowac jacy to jesesmy zli niedobzi nieumiemmy jezdzic nieumiemy dosowac predkosci itd niektorzy kupuja crxi po to wlasnie zeby sie poganiac poszalec i wszytsko ok tylko niech to robia z glowa,a jak ktos przekroczy predkosc to juz jest idiota debilem itp.98% ludzi przekarcza predkosc i jakos jeszcze zyja i sa normalni ;)

Bo jest różnica jechać 160 na dobrej drodze, przynajmniej dwupasmowej, a jechać 160 w mieście, czy 160 na jakimś zadupiu co lole w jezdni są takie, ze patrol GR by se nie dał rady. Szaleć można, ale trzeba znać granice.

I popieram wypowiedź kolegi o KJS'ach. Nie sztuka cisnąć gaz i zmieniac biegi na prostej. Kto to w ogóle wymyślił, total idiotyczny sport wg mnie. Typowo hamerykański idiotyzm.
Chądy powodują gula

rudzinski
Moderator

przez rudzinski » 2006-12-03, 19:14

V.i.P. napisał(a):Nie sztuka cisnąć gaz i zmieniac biegi na prostej. Kto to w ogóle wymyślił, total idiotyczny sport wg mnie. Typowo hamerykański idiotyzm.

widze ze nie ogarniasz. KJS to test dla kierowcow natomiast w cwiartce chodzi o budowanie mocnych aut. odwraca sie tu zupelnie stosunek kierowca (umiejtnosci itd) do sprzetu

V.i.P.
Forumowicz

przez V.i.P. » 2006-12-03, 19:16

No właśnie o to mi chodzi. Moze właśnie propagowanie wyścigów na ćwierć mili ma takie skutki? Ludzik se myślał, że bedzie super jak wyprzedzi laski, a na zakręcie jak zwykle skręci w lewo/prawo. Tymczasem trzeba wiedzieć, kiedy należy użyć hamulca i z jaką prędkością mozemy wejsć w zakręt. A tego w ćwiartkach nie ma.

Młody i głupi jest. Co tu dużo mówić.
Chądy powodują gula

rudzinski
Moderator

przez rudzinski » 2006-12-03, 19:18

V.i.P. napisał(a):Tymczasem trzeba wiedzieć, kiedy należy użyć hamulca i z jaką prędkością mozemy wejsć w zakręt. A tego w ćwiartkach nie ma.
to sie bardziej sprowadza do rozsadku a niestety wielu osoba go brakuje. coz... zycie...

gabeczka
Forumowicz

przez gabeczka » 2006-12-03, 20:06

jednych bawia wyscigi na prostych innych zakrety a jeszcze innych ogladanie TV w cieplych kapciach ;)

[ Dodano: Nie Gru 03, 2006 7:09 pm ]
a czy cos jest bezpieczne czy niebezpieczne to kazdy o tym wie i nikt go do tego niezmusza,a ze potem takie "wyscigi" sa przenoszone np do centrum miasta gdzie jest od cholery aut to inna bajka

xi0nc
Forumowicz

przez xi0nc » 2006-12-03, 20:37

VIP nic do Ciebie nie mam ale pier.dolisz jak potluczony .... co Ty jestes ?? umoralniacz z powolania ??? Mowisz ze niby cwiartka agresje na drodze i bezmozgowie wsrod kierowcow wyzwala ???
Stalo sie co sie stalo ... wypadek ... brak rozwagi, opanowania, umiejetnosci ... ja lubie sobie stanac na kresce i podoba mi sie ten sposob rywalizacji ale to nie oznacza ze zapier.dalam bo miescie jak glupi ... moje tempo miejskie to 50-70 i koniec ... wiec nie filozofuj bezsensownie ze propagowanie cwiary wywoluje wypadki ... jakby nie bylo cwiary to ktos moglby sie F1 podniecic albo wrc i latac po miescie w takim stylu i co ??? tez mogloby to byc tragiczne w skutkach ... wiec nie uogolniaj bo to g.owno prawda ...
Podpis już chyba dawno nieaktualny :D
ed9 -> ee9 -> what next ??? =]
www.beerhondawawa.pl
www.arsperformance.ksu.pl

V.i.P.
Forumowicz

przez V.i.P. » 2006-12-03, 22:47

Chodzi raczej o to, ze "ćwiartka" jest bardziej undergroundowa i to młodych wciąga. Fast&Fools i te sprawy. Też lubie stawać na kresce jak Ty to nazywasz, ale tylko tam gdzie można, i tylk odo tej prędkości do której mozna. I nie jestem umoralniacz, po prostu piszę, ze jak ktoś jest tak głupi, żeby narażać siebie+niewinne osoby na utratę życia, to nie zasługuje na drugą szansę i tyle.
Chądy powodują gula

xi0nc
Forumowicz

przez xi0nc » 2006-12-03, 23:28

Klimaty Fast and Fools, bling bling, i diody show jak to nazwales mnie nie interesuja ....
Z reszta co ja ze 124 konnym samochodem moge wiedziec o szybkiej jezdzie typu F and F. Po prostu niektorzy maja za malo wyobrazni ... tymbardziej ze to nie pierwszy obrazek tego typu na forum ... powiem szczerze ze po kilku takich relacjach odechcialo mi sie szybkiej jazdy ... no moze wlasnie poza spotami z chlopakami ;) niezbyt bezpiecznie ale chociaz staram sie nie zabic nikogo poza soba ...
www.beerhondawawa.pl

RockyC
Forumowicz

przez RockyC » 2006-12-03, 23:47

VIP to wg twego myslania ja bym powiedział ze KJSy sa niebezpieczniejsze niz cwiartka bo sa zakrety i trzeba hamulca uzywac !!!! czyli KJSy ucza ludzi brawurowej jazdy na zakretach i wchodzania w nie na recznym wg twego twierdzenia ?? ;)

PROSTA JEST ZASADA !! brawura, nieumyslnosc i brak rozsądku na drodze rozwali/zabije mistrza cwiartki, KJSów, F1 oraz laików !!

UWAGA NA DRODZE I LOGICZNE MYŚLENIE JEST POTRZEBNE !!
a nie zwalanie winy na agresje płynaca z cwiatki czy innych wyścigów

xi0nc
Forumowicz

przez xi0nc » 2006-12-03, 23:51

RockyC napisał(a):VIP to wg twego myslania ja bym powiedział ze KJSy sa niebezpieczniejsze niz cwiartka bo sa zakrety i trzeba hamulca uzywac !!!! czyli KJSy ucza ludzi brawurowej jazdy na zakretach i wchodzania w nie na recznym wg twego twierdzenia ?? ;)

PROSTA JEST ZASADA !! brawura, nieumyslnosc i brak rozsądku na drodze rozwali/zabije mistrza cwiartki, KJSów, F1 oraz laików !!

UWAGA NA DRODZE I LOGICZNE MYŚLENIE JEST POTRZEBNE !!
a nie zwalanie winy na agresje płynaca z cwiatki czy innych wyścigów

Absolutnie sie z Toba zgadzam :ok:
www.beerhondawawa.pl

V.i.P.
Forumowicz

przez V.i.P. » 2006-12-03, 23:54

tylko, że tak jest według Ciebie. A Przeciez młodzież "musi" się wyszaleć. A przykład biorą z telewizorni. ( w dzisiejszych czasach to już raczej z internetu ).
Chądy powodują gula

RockyC
Forumowicz

przez RockyC » 2006-12-03, 23:56

Nie ma co po gosciu jechac !! nie ma co zwalac winy na to ze koles miał "sportowe i szybkie" auto zwane Honda przyczyna wiekszosci wypadków nie lezy w aucie zakrecie dziurach kjsach cwiartkach tokyo driftach czy innych rzeczach !! a w braku wyobraźni !! tyle dobrze ze chociaz gosc przezył moze da mu to do myslenia i bedzie ostrozniej jeździł !!

rudzinski
Moderator

przez rudzinski » 2006-12-03, 23:56

V.i.P., chlopie masz 20 lat a jestes gorszy niz moj ojciec...

Poprzednia strona   Następna strona