jak bede mial fure sprawna... chetnie podjade do Was - a potem do KFC... i tak musze wytestowac plac w okolicach miejsca zlotu.. wiec do Was bede mial polowe drogi
No masta oczywiscie ze zapraszmy. Jak i wszystkich chetnych z poza Poznania i Wielkopolski. Wyscigi na torze poznanskim, zarowno amatorskie jak i zawodowe potrafia nacieszyc ludzkie oko
Z tego co sie dowiedzialem to jest mozliwosc wjechania samochodem na teren toru w czasie wyscigow za nie wygorowana kwole wykupienia biletu cos w granicach 5zl-10zl
kiedys juz pisalem wiadomosc na ten temat, moze jakas zorganizowana grupa?
Macro na Serbskiej?
Ostatnio edytowano 2005-04-14, 13:47 przez merfi vtec, łącznie edytowano 1 raz
części tuningowe z USA D,B-series!! zawieszenia ES/sprzęgła/oświetlenie/felgi/rozporki/pierścienie/tłoki/panewki/uszczelki/doloty i wiele innych!!
Pomiary AFR, Gtech obd2/obd1/obd0 Modyfkacja i strojenie komputerów (ulica+hamownia) Crome Pro, Turboedit, Bre, Hondata ---------------
gg:175578, tel:500410476, www.merfiebay.com
hmm znacznik img cosik nie dziala ale zawsze mozna kliknac prawym klawiszem mychy i wybraz z menu kontekstowego "pokaz obrazek" , wtedy jest ok, przynajmniej w Firefox'e
Merfi co do wyjazdu na zlot to chcemy to wlasnie ustalic na spotkanku w ta sobote
Ja przyjade do poznania w czwartek w nocy wiec piatek mam do dyspozycji.
:granie:
części tuningowe z USA D,B-series!! zawieszenia ES/sprzęgła/oświetlenie/felgi/rozporki/pierścienie/tłoki/panewki/uszczelki/doloty i wiele innych!!
Pomiary AFR, Gtech obd2/obd1/obd0 Modyfkacja i strojenie komputerów (ulica+hamownia) Crome Pro, Turboedit, Bre, Hondata ---------------
gg:175578, tel:500410476, www.merfiebay.com
Witam gosiu.
Szykuje sie male spotkanie.
Ostateczny termin 16.04.05 godz. 10:00 parking przy domu studenckim "Jowita"
Na godzine 11:00 przemieszczenie sie na Tor Poznan
Pozdrawiam
Może i wyobraźnia z wiedzą w konkury chodzą, ale za to obie przegrywają z bezmyślnością
Gajor dzieki za zdjecia ( ale mojej nie widac no moze troszeczke) dodaj reszte, narobiles ich duzo
Co do spociku to bylo znow baaardzo sympatycznie
Co do wieczornego spociku bylo baaaaaaardzo sympatycznie
Może i wyobraźnia z wiedzą w konkury chodzą, ale za to obie przegrywają z bezmyślnością