PifPafSratatata napisał(a):a spurek co do Twojego reksia to wcześniej był koloru czarnego ze wstawkami w postaci błotnika i czegoś tam jeszcze z przodu w kol. czerwonym a teraz cały czerwony ??![]()
![]()
No i tak w ogole to gdzie ten spocik planujecie wystrugać????
hehe bo obecny już trzeci
Generalnie to jest on czerwony, ale z tego koloru przed lakiernikiem byłą tylko buda
Reszta to części produce by Chińczyk
:rotfl2:
taki mały "ulepek". Jak wszytsko dopieszczę to założę post ..."2 miesiące harówki-czyli jak złożyć rex'a ze śrubek"
) zaproponujcie coś bo samemu to ciężko coś sensownego i odpowiadającego wszystkim zrobić.
, ale luźne planowanie) niech kopiują listę i się dopisują
:)czingis napisał(a):dominik216 napisał(a):Mhm to może za 1,5 tyg sobota gdzieś koło południa
na pewno parę ceeriksów nie przyjedzie w ten termin, bo jest Youngtimer Party i będziemy na torze w weekend.

dominik216 napisał(a):To może niedziela ?
spurek napisał(a):albo może zrobimy spot na Youngtimer Party? Byście mieli chłopaki kibiców![]()

i nie bardzo nadązam za tymi miejscówkami,ale przyznam ze parking plaza czy McD np na wylocie na Pniewy przy starej a2 jest duzy parking,to było by dobre miejsce bo nie dmucha,leci na głowe i te sprawy a ja zmarzlak jestem
to akurat takie moje propozycje sąa zdecydujcie sami co i jak byle byśmy trafili bez pilota
24.09 tez mi by w miare spasił o 14 nam tylko bysmy musieli sie z budy zwolnić,ale czego sie nie zrobi dla dobrej zabawy
do listy dopiszcie kolejne dwa czarne rexy

ziombel napisał(a):24 ja do roboty ide wiec odpadam niestety

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość