Na początku tak myślałem, ale ta naklejka TDi mnie zmyliła bo nie pamiętałem czy masz. Fakt że światła, felgi kierunek jazdy mi pasował do Ciebie. Jak zjechałem to byłem pewien że to ty. Ale póżniej już nie.To byłem ja chyba naprawdę źle widziałeś
Na początku tak myślałem, ale ta naklejka TDi mnie zmyliła bo nie pamiętałem czy masz. Fakt że światła, felgi kierunek jazdy mi pasował do Ciebie. Jak zjechałem to byłem pewien że to ty. Ale póżniej już nie.To byłem ja chyba naprawdę źle widziałeś
tak aha i moze jeszcze v8 ja wiem ze po pracy zmeczony byles ale przecie crx nie byl robiony w wersji TDi ojj co raz gorzej widze ....Virus12 napisał(a):Na początku tak myślałem, ale ta naklejka TDi

Jakiś ty mądrydymek1988 napisał(a):ale przecie crx nie byl robiony w wersji TDi ojj co raz gorzej widze
Misiek KoterskiVirus12 napisał(a):I znów ten CRX na WL z lotka z F1 z napisem West na jej boku stoi na Samochodowej koło TVP. któż to???

dymek1988 napisał(a):Misiek Koterski

kto to

Kosciech napisał(a):Kto wczoraj po 22 na Cargo latał czarnym 2genem na WGM?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości