kaczorzgr, fajna baza, ale niekompletna te trzy sam wypatrzyłem (chociaż pewnie nie jako jedyny), dawałem wcześniej, ale fotki wsiąkły, to daję jeszcze raz:
"Assassination" (Zamach) z Charlsem Bronsonem, w momencie gdy kogoś tam obserwują, przez ekran przewija się balladka, chyba nawet trąbi
"Suburban commando" (Kosmita z przedmieścia) film kiepski, ale cyberek jest
"Romeo must die" (Romeo musi umrzeć) z Jetem Lee, moment, gdy jedzie w taxi w tle pojawia się dziwnie znajoma sylwetka:
Honda CRX - kochamy ją za to, za co inni nienawidzą.
W MythBusters czyli w Pogromcach Mitów w odcinku, w którym Adam Savage i Jamie Hyneman zrobili największy subwoofer, za pomocą którego chcieli wygenerować falę dźwiękową pozwalającą na rozerwanie samochodu.
Aby zaczerpnąć wiedzy w tym temacie udali się na Florydę na zawody car audio, gdzie można było zobaczyć tego oto białego crx-a
konrad napisał(a):Ten CRX byl dzis w Operacji Tuning @ TVN Turbo. Fragment z nim od 05:55 -> LINK
Właśnie widziałęm, w/g mnie samochód troche skrzywdzony tymi lex'ami z tyłu i swiatlami z peugeota z przodu i lotką z F&F.. Lakier też nie zachwycił... No ale widać że się właściciel starał, a o gustach sie nie powinno dyskutować
volvox, dokładnie, różne są gusta, właściciel robił wszystko sam, więc tak mu widać pasuje.
Hondzie też się chyba podoba, bo się uśmiecha Mnie osobiście rozbroił ten sweterek a'la Łowcy.B
Honda CRX - kochamy ją za to, za co inni nienawidzą.