wczoraj 6.01.'06
pola mokotowskie (okolice pubu kaczka i ranczo-na tylach stadionu)
czarna crx 2 gen blachy WE....
miala "nieseryjny" spojler na klapie
przyznac sie kto do pubu autem pojechal ?? pzdr
Gipki175 tej ceerki tutaj niespotkasz ... chyba ze sie ujawni właściciel ... jak robiliśmy spota pod plazą to ją oblukaliśmy całkiem fajna sztuka zostawiliśmy za wycieraczką zaproszenie na forum ... ale chyba sie właściciel nie pojawił ...
PS - jesteś z Krk ?? Jak tak to polecał dział Honda CRX Krakow ...
Hey Davids no własnie szukałem jej w galeri i nie znalazłem no niezła sztuka ale mijałem sie zniom to durzo nie widziałem ale mykał niezle tylko te lustereczka ja jestem z okolic Kraka dokładnie Miechów pozdrawiam!!
Dzisiaj miało miejsce spotkanko moje i kubusia_akustyka pod bydynkiem MTP....tzn to on mnie wypatrzył... Jeszcze na Przemyslowej widzialem autko lubonia...niestety własciciela nie widzialem....
Moje miasto ma 30tys ludzi i tylko jedna CRka jeździ... ED9, moja druga EE8 Pleszew miasto trochę mniejsze - bywam często i też widziałem jedną ED9 - więcej chyba nie ma heheh
Rey, ja jestem z Pleszewa - w 20tys miasteczku jest chyba 4 albo 5 CRXow , w tym jeden moj (1st gen) , reszta 2 gen w tym jeden wersja USA, ale jakas przerabiana chyba bo ryczy i zbiera się nieziemsko. Najlepsze jest to ze chyba nikt sie nie zna ze soba
Wczoraj przed budynkiem Ekonomii UMCS w Lublinie niebieska 2nd gen na niemieckich blachach. Z przodu urwany znaczek H oraz brak blachy przedniej Domyślam się kto to ale może właściciel się pochwali
wczoraj 11.01 ok godz 14:40
ulica ostrobramska na wysokosci promenady (w str centrum)
szara 2 gen z blondyneczka za kolkiem miala "niestandardowe" felgi/kolpaki (niewidzialem dokladnie przez zaparowana szybe autobusu)
czy moze jakas forumowiczka? pzdr