Wczoraj byłem sobie w Szopienicach (dzielnica Katowic). Nagle około piętnastej w samym centrum przy kościele przejeżdza laweta a na niej czarny CRX. Miał rozwalony tył:( Ale reszte dobrą. Kogo to była crka??
edit Mariusz19b: temat zrobmy o tym gdzie kiedy ktos widzial crxa
Kras a nie wiesz kto nią myka teraz??:) piekna to zawsze jest każda ceerka:) tylko na Twojej byłej zauważyłem małe plamki rdzy przy wlewie paliwa i na szyberdachu:) ale ładna jest:) ale to takie małe OT:)
myslałem ze jakis komis to moze by dał sie namówic na zamianke ale jak cena bedzie atrakcyjna a uda mi sie sprzedac moje to moze ta informacja mi sie przydac , a jeśli idzie to pytanie czyja to crx-a to w tychach stoi taka czrna w warsztacie ciekawi mnie kto jest jej właścicielem
Ja jestem ciekaw dwuch ceerek które jezdżą po Krakowie ...
- czerwona ED9 , obniżona z felgami 16 a moze nawet 17 (nie jestem pewnien bo widziałem tylko raz z autobusu) ale wyglądała bosko :!: Tylko obniżona z dużymi felami
- koloru ala panterka ... jeżdzi nią pewna blondynka ... i fakt ze to kobieta przemawia do mnie ze raczej na forum sie nieznajdzie :/
Szara Ceerka rejestracja chyba z Zielonej Góry.
Była na 1 eliminacji mistrzostw polski w wyścigach na torze Poznań.
Szara II gen. Fele OZ 16" opony Yokohama A520, fotel kierowcy Sparco z pasami,
przebieg kolo 130 tys. w pieknym stanie.
Widuje ją pod Politechniką. Stoi zawsze koło instytutu silników spalinowych.
dzis godz. ok. 18 niebieska ceerka w Bytomiu nr. rej. SZ 29857 glosna muzyka w srodku no i jakas kobietka byla pasazerka,czyja to fura bo chcialem krzyknac czesc ale bylo mi glupio