blachy F coś tam coś tam. miło tak se oko zawiesić
znaczy ja wycofałem z mojego miejsca pracy, a on ze swojego
widziałem jak sie patrzył czyli koles wie czym jeździ chyba bo po Szamotułach jeździ czarny półmat ed i nawet na mojego ani kuzaja uwagi nie zwraca jak by w polonezie siedział 
spurek napisał(a):Brawo wuja.
No to tak. Biały ED9 polift na rejestracjach PZL *****, kilkakrotnie już go widziałem w Poznaniu. Kto to jest? Ktoś od nas z forum?
,a potem dwa szare ED9 z kobitami za sterami i czarne ED9 na felgach od solki w okolicach Garbar wszystkie polifty i dwa okazy co mnie najbardziej zaciekawiły oba w git stanie. Czerwony przedlift ED9 w stanie seria na Grobli i przede wszystkim Turkusowe EE8 z niemiecką felga na glebie z blachami PO pierwszy raz je widziałem.. ktoś z forum ??zielina89 napisał(a):Weekend pełen rexów:P
Zaczęło się od Ziombla hałasującego na PKP w piątek,a potem dwa szare ED9 z kobitami za sterami i czarne ED9 na felgach od solki w okolicach Garbar wszystkie polifty i dwa okazy co mnie najbardziej zaciekawiły oba w git stanie. Czerwony przedlift ED9 w stanie seria na Grobli i przede wszystkim Turkusowe EE8 z niemiecką felga na glebie z blachami PO pierwszy raz je widziałem.. ktoś z forum ??

oraz dla drugiej, również czerwonej, w poniedziałek w miejscowości Koziegłowy. Skręcał z Gdańskiej w jakąś tam
ok 17 - tez pozdrawiam. I to by było na tyle co widziałam podczas tygodniowego pobytu w poznaniu i okolicach 
Lector napisał(a):Pozdro dla kolegi w ciemny (stalowo-szarym lub czarnym) CRXie.
Godzina około 9:40 koło Ikea na światłach, pojechał do Cinema City a ja do Gianta - do pracy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości