generalnie wazyl ktos takiego dobrze odciazonego rexa? wyczochrane wnetrze, z kanap, wygluszen, komplet laminatow. ile idzie na tym zejsc?
pooshkin napisał(a):..maty z tego co pamietam nie przekraczaly 10kg wiec chyba nie warto w to sie bawic...
nieweim ile waza plastiki+knapa ,klapa laminat -20kg szyber okolo 15kg no i jak ktos chce z drzwi to ponad 20kg szt.
Qzyn napisał(a):W1 Twoja decyzjaJa na prawde nie zaluje tego co zrobilem u mnie (zaspawany szyber, z tylu laminaty plus poliweglan i wydrapane wygluszenie no i oczywiscie wypruty srodek). Jak na wiosne kupie sobie komplet slickow - 2 bardziej miekkie a 2 troche twardsze to prowadzenie bedzie i tak fajne a sama masa zrobilem tyle ze edek jest szybszy juz od seryjnego vteca
Twoj wybor
Pozdro i powodzenia w dalszych startach

Qzyn napisał(a):8kg - jak dla mnie to dosc duzo

fakt ze przednie szyby z plexy to juz strach bo byle stłuczka i boczna moze zrobic krzywde ale tylna - no way, poza tym plexa lepiej "udaje" szybe, poliweglan jest zbyt elastyczny, jakby nie patrzec mam auto bardziej cywilne niz do sportu 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość