glibo napisał(a):3.BFGoodrich g-FORCE Profiler 195/50R15 82 V

Mariusz90r napisał(a):glibo napisał(a):3.BFGoodrich g-FORCE Profiler 195/50R15 82 V
Dokładnie takie oponki mam na sprzedaż, start z 4k rpm na suchym nie stanowi problemu, bardzo fajnie trzymały w zakrętach, a na mokrym również były bardzo przewidywalne i zbierały się całkiem dobrze. Co do ścierania to mają niecałe 3 lata, z czego 2 lata jeździły na aucie i bieżnik jest bardzo wysoki![]()
Ogólnie fajne oponki i nie zawiedziesz się na nich
Mariusz90r napisał(a):...A co do startu, to też rzecz względna bo asfalt asfaltowi nie równy, szczególnie u nas w PL
...
Edit: A co do tematu to słyszałem też sporo dobrych opinii o Paradach.
foxbox napisał(a):A co do parad to sam bym chetnie uslyszal kilka opinii tylko od osob ktore smigaja cos w zakretach, a nie na codzien do pracy czy szkoly
Iron man napisał(a):Jeszcze nikt nie wspominał o nich, więc warto wspomnieć. Yokohama C-drive. Zjeździłem jeden komplet w kjs-ach i byłem super zadowolony. Ładnie trzymały na suchym i na mokrym, na syfie też spoko. Wydaje mi się że dużo lepiej od toyo t1r i porównywalnie, a może trochę lepsze od Yokohamy AVS
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość