Dudix83
Kupiles cos od forumowicza ?
Powiedz co o nim myslisz :)

spurek
Moderator

Dudix83

przez spurek » 2009-05-27, 23:02

POZYTYW

Musze szczerze pochwalić Dudix'a :) Mam nadzieję że posypie się tutaj grad pozytywnych opinii na twój temat-ja jestem bardzo zadowolony, z towaru jak i z profesjonalnego podejścia. Dzięki
I'm so JDM, my blood type is TypeR.

ED9-->ED9-->ED9 + EE8-->CH1 + EH6 + ED9-> CH1 + CG2 + RD2 + NA1

zbiknieff
Forumowicz

przez zbiknieff » 2009-11-20, 21:25

NEGATYW
Witam.
No ja niestety nie mogę się pozytywnie wypowiedzieć na temat tego użytkownika.
Kupiłem od niego rzekomo kompletny Jackson Racing Supercharger... okazało się iż jednak brakuje koła pasowego, które akurat jest dosyć znaczącym elementem całego zestawu. Część miała zostać dosłana... :szok: Dni mijały a kolejne telefony niczego nie wnosiły do tematu. Później sygnał w telefonie zamienił sie na wszystkim dobrze znane "abonent czasowo nieosiągalny"... Po kilku dniach zdobyłem drugi numer, na który już udało mi sie dodzwonić. Okazało sie że firma kurierska zgubiła paczke :rotfl2: oczywiście dudix83 nie był w stanie podać mi numeru listu przewozowego... Dni mijały... Paczki nie mam do dzisiaj. Autko stoi u Przema72 i tylko dzięki jego znajomością i twórczej inwencji koło pasowe jest już w trakcie dorabiania... :poklony:
Straciłem 200zł na dorobienie koła, a co najgorsze mnóstwo czasu przez zwodzenie i granie na zwłoke użytkownika dudix83.
Pisze jedynie żeby ostrzec wszystkich przed zbyt pochopnymi zakupami u tego użytkownika, który na allegro wystepuje pod tym samym nickiem i sprzedaje dosyć sporo części do Hondek.

LINK DO AUKCJI JRSC
Ostatnio edytowano 2010-02-16, 15:05 przez zbiknieff, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek