polkar napisał(a):co zadeklarowałes się wpłacić mi na konto.
przy kupnie kolejnych czesci....
po pierwsze wartosc paczki sie nie zgadzala,wielkosc a na adnotacji kurier przeczytal ze jest to jakis panel nawiewu do Forda...niewiem skad go miales i mnie to nie obchodzi ale jak sie pozniej okazalo(bo sam sie kontaktowales ze mna) pomyliles paczki i moja powedrowala wtedy do Gdanska...i wysylales mi ja tylko raz bo pozniej zrerygnowalem z kupna......

przeciez to bez sensu....gdyby przyszly chlapacze i lampy to bym odebral,ale sam kurier mi swiadkiem ze gabaryty paczki i kwota pobrania sie nie zgadzala a pozniej adnotacja o jakims panelu do forda.....niewiem czy to ty je pomyliles czy oni,ale byla miedzy nami rozmowa na ten temat przez PW bo sam sie tlumaczyles,tylko szkoda ze wykasowalem te wiadomosci,ale nie wiedzialem ze kiedys beda mialy jakies znaczenie....jestes super sprzedawca na tym forum a ja ostatnio na kretacza wyszedlem i wiem ze nawet jesli bym przedstawil twarde dowody na to ze to ty zawiniles to i tak by na twoje wyszlo wiec nie mam zamiaru wiecej z toba dyskutowac......... 

nie zlecalem go w banku tylko wypelnilem kwitek i zaplacilem w punkcie do robienia oplat,probowalem sie czegos dowiedziec albo cos zaradzic ale powiedzieli ze za blednie wpisanynumer konta nie odpowiadaja i ze pieniadze na 99% juz do mnie nie wroca 
co za matoł, to po co zamawiał, jak nie ma kasy?