bzyq2001
Kupiles cos od forumowicza ?
Powiedz co o nim myslisz :)

Mqrczyk
Forumowicz

przez Mqrczyk » 2011-07-13, 00:46

bzyq2001 napisał(a):1. nie kupiles nic ode mnie, wiec skauj tego negatywa

Skasowac to sobie mozesz rozumowanie wielki naciagaczu na stuff z jebaja.
bzyq2001 napisał(a):2. pisanie po 4 mniesiacach ze cos nie pasuje jest z dupy wziete (uzytkownik ktory wzial zamach pisal, ze samochod rozebrany i bardzo mu zalezy na czasie)

Nie pierdziel- Pisal, ze samochod jest zepsuty i stoi na garazu(akurat naprawa trwala 3dni to mniej niz zdarzyles wyslac) To, ze kupilem zamach 4miesiace temu nie znaczy, ze musze odrazu w ciagu 3dni wyciagnac k-urwa skrzynie, oddac do obrobienia OTOCZAKOWI i sprawdzyc czy pasuje... PRAWDA?
Wiele moich znajomych ma zamachy ktore leza po pol roku bo nie maja czasu na wsadzenie ich bo to sie komplikuje z dniem wolnym i bez potrzeby uzytkowania samochodu.
SAMOCHODEM SIE JEZDZI DO PRACY ITP a nie tylko pucuje w garazu, trzeba miec czas na robote- akurat mialem kilka dni temu.

bzyq2001 napisał(a):3. sam napisales, ze pasuje sprzeglo z d15, wiec nie moja wina, ze masz namieszane w samochodzie

DO TWOJEGO ZAMACHU KTORE MI SPRZEDALES PASUJE SPRZEGLO Z d15 i docisk A NIE DO MOJEGO SERYJNEGO!! KTORE MAM CIAGLE WIEC DEFINITYWNIE WYJEBALES MNIE NA BOMBE.
celmix napisał(a):Mqrczyk A ty chyba sobie robisz zarty oczerniajac kogos i jescze nie ty robilxx zakupy i masz pretensje po 4 miesiacach hahahah. Smiechu warte

Czy Ty jestes jego ojcem? czy kim?, ze go bronisz nie znajac wersji kazdej ze stron? napewno nie adwokatem bo on by wiedzial na czym sprawa stoi...
Czytaj kur#$#, NAPISALEM, DLACZEGO DOPIERO PO 4 miesiacach.
Napisalem JEMU i napisze TOBIE, OCZERNIAM GO BO MAM PRAWO, ZAKUP BYL DLA MNIE I W PELNI GO KONTROLOWALEM, WIDZIALEM KORESPONDENCJE ITP. WIEC SMIEJ SKONCZYC WYPOWIADAC SIE. JA JESTEM 500zl W PLECY A NIE TY CFANIAKU INTERNETOWY!!!

bzyq2001,
Naprawde robisz ludzi w [czlonek meski] a ja jestem jednym z nich ale dlaczego, mogles wystawic ten zamach na forum c4g i byl by spokoj a wjebales mi szit i teraz musze sie meczyc.

dwa slowa na dobranoc, bo niemam zamiaru sie tlumaczyc- jestem hajs w plecy I DLATEGO CIE OCZERNIAM !

co do tych 2 slow;

"PIER%$L SIE!"

Ps Nie bede z Toba pisal na PW bo to bez sensu- niech ludzie wiedza, ze jestes handlarzem wysokiego ryzyka.

Poprzednia strona