MEGA POZYTYW!!
Gosc w 120% godny polecenia. Nie robi cholewy z pyska. Zalatwil z wlasnej woli bezinteresownie towar. wszystko na czas. solidna firma, jeszcze raz polecam i pozdrawiam. dzieki

) usłyszałem, że nie wazne, że to jego sekret i nie będzie tego zdradzał...
Berbo napisał(a):NEGATYW
Już brak mi słów i chęci by opisywać temat, ale może coś to da.
Niuton podjął się wystrojenia auta, zainkasował za to określoną kwotę (promocyjną/nie promocyjną nie ważne).
Raz stroił potem poprawiał. Na chwilę obecną - wczoraj było sprawdzane auto w żadnym zakresie nie ma prawidłowego AFR, mapa na wyższych obrotach jest wystrojona na niższych nie ( wykres nie jest równomierny ) albo jest to zrobione ch*jowo. Co gorsza było zgłoszone, że w trakcie jazdy coś przerywa - Niuton poprawił to i okazuje się że wciąż to ma miejsce... na pytanie czym było spowodowane przerywanie auta/ co w takim razie poprawił że nie przerywa w tym zakresie obr(niskich teraz też przerywa tylko że w wysokich) usłyszałem, że nie wazne, że to jego sekret i nie będzie tego zdradzał...
nie pytałem co i jak naprawił tylko co było zjebane![]()
Ogólnie myślę, że Krzysiek jak chce i się przyłoży to potrafi wystroić auto, szkoda jedynie, że w tym przypadku się nie popisał ... dlatego negatyw... auto pomimo strojenia u tego pana nie jest wystrojone w sposób bezpieczny związku z czym musi odbyć się zapewne kolejna poprawka po tym co się wydarzyło
Wszelkie opisy "co jest nie tak" po strojeniu zostały sprawdzone z inną osobą która dłuższy czas zajmuje się takimi sprawami. Tak Krzysiu już teraz też wiem dla czego przerywa auto w trakcie jazdy, trzeba tylko namierzyć konkretnie dane miejsce.
W razie chęci rozmowy zapraszam do kontaktu tel (dzwoniłeś wczoraj/ ja oddzwaniałem dziś) kontakt ogólnie jest mega ciężki. Temat pozostawiam, nie mam zamiaru więcej pisać o tym....
...Bartuś... napisał(a):Berbo napisał(a):Neutral
Już brak mi słów i chęci by opisywać temat, ale może coś to da.
Niuton podjął się wystrojenia auta, zainkasował za to określoną kwotę (promocyjną/nie promocyjną nie ważne).
Raz stroił potem poprawiał. Na chwilę obecną - wczoraj było sprawdzane auto w żadnym zakresie nie ma prawidłowego AFR, mapa na wyższych obrotach jest wystrojona na niższych nie ( wykres nie jest równomierny ) albo jest to zrobione ch*jowo. Co gorsza było zgłoszone, że w trakcie jazdy coś przerywa - Niuton poprawił to i okazuje się że wciąż to ma miejsce... na pytanie czym było spowodowane przerywanie auta/ co w takim razie poprawił że nie przerywa w tym zakresie obr(niskich teraz też przerywa tylko że w wysokich) usłyszałem, że nie wazne, że to jego sekret i nie będzie tego zdradzał...
nie pytałem co i jak naprawił tylko co było zjebane![]()
Ogólnie myślę, że Krzysiek jak chce i się przyłoży to potrafi wystroić auto, szkoda jedynie, że w tym przypadku się nie popisał ... dlatego negatyw... auto pomimo strojenia u tego pana nie jest wystrojone w sposób bezpieczny związku z czym musi odbyć się zapewne kolejna poprawka po tym co się wydarzyło
Wszelkie opisy "co jest nie tak" po strojeniu zostały sprawdzone z inną osobą która dłuższy czas zajmuje się takimi sprawami. Tak Krzysiu już teraz też wiem dla czego przerywa auto w trakcie jazdy, trzeba tylko namierzyć konkretnie dane miejsce.
W razie chęci rozmowy zapraszam do kontaktu tel (dzwoniłeś wczoraj/ ja oddzwaniałem dziś) kontakt ogólnie jest mega ciężki. Temat pozostawiam, nie mam zamiaru więcej pisać o tym....
Nie wiem czy Niuton jest już w Warszawie ale odpiszę bo akurat byłem jako kierowca podczas poprawek twojego samochodu.
AFR był poprawny przez cały przebieg obrotów.Co jest w każdej chwili do sprawdzenia przy świadkach i sondzie szeroko pasmowej.
Dobrze wiesz że masz powaloną wiązkę z Anglika którą Niuton musiał po prawić żeby auto nie przerywało ani nie szarpało.
Bardzo dziwne jest to że podczas strojenia i kiedy nas odwoziłeś szarpanie ani przerywanie nie wystąpiło i byłeś zadowolony.
Problemy zaczęły się wtedy kiedy trzeba było zapłacić za poprawienie elektryki i wachę za którą Niuton musiał zapłacić żeby to ponownie wystroić.
Jak już tak piszesz o tym że jesteś taki nie zadowolony,to może pochwal się jak Niuton stracił czas na strojenie twojego B16 po czym do chwili obecnej mu nie zapłaciłeś.
Ja już dawno bym Cię odesłał z kwitkiem do Ryszard'a u którego zapłacił byś 2 razy tyle a jak by elektryka nie była naprawiona to nawet by się nie podjął strojenia tylko skasował 200zł za przyjazd.
...Bartuś... napisał(a):AFR był poprawny przez cały przebieg obrotów.Co jest w każdej chwili do sprawdzenia przy świadkach i sondzie szeroko pasmowej.
tylko znacznie miejszy. Wystarczający zeby sprawdzić co jak zostało zrobione i etraz już mam pewność....Bartuś... napisał(a):kiedy nas odwoziłeś szarpanie ani przerywanie nie wystąpiło i byłeś zadowolony.
Przecież tego samego dnia gdy podjechaliśmy pod bankomat (kino femina) powiedzialem ze chyba cos jest nie tak itp.. wiec ocb...
...Bartuś... napisał(a):Problemy zaczęły się wtedy kiedy trzeba było zapłacić za poprawienie elektryki
...Bartuś... napisał(a):Niuton stracił czas na strojenie twojego B16 po czym do chwili obecnej mu nie zapłaciłeś.
Nie wiesz co i jak było ustalane a bronisz swojego koleżki aż się kurzy
. Rozmowa tyczy się b20 więc hello prosze zejsc na ziemie! ( Niuton mowil ze wystroi b16 i b20 w cenie jednego strojenia wiec
przywaliles kulą w płot... pozatym co to za strojenie było
)...Bartuś... napisał(a):u którego zapłacił byś 2 razy
"
wytrzymal nasze zawracanie glowy za co wielkie dzieki

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość