del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
Ktos kiedys wstawil adres stronki Z numerami wszystkich podwozi i numerow silnikow hondy a te forum bo szukam wlasnie h22a7 do mojego ee8 i chce wiedziec jaki numer podwozia maja...
[ Dodano: 2008-01-08, 22:40 ] tomex Bylem tam i na st.pl Nic co by mnie satysfakcjonowalo....
juz wiem ze wersje jdm nie maily cyferki po h22a ale czy ktos zna numer nadwozia jak my mamy ee8 lub ed9 chodzi mi ze chce sie upewnic kierownica jest z drugiej strony ale to auto z uk i tu zagatka wiec wole sie upewnic przed jakim kolwiek ruchem
Kolega kupil sobie 2 preludy ta ma przejechane 56 tys mil. 400 funtow. Kiedys jezdzilem na aukcje policyjne i ubezpieczycieli. 400 funtow to juz po sprowadzeniu do polski. Takie auta z japoni sciagane kosztuja grosze
jakis czas temu byla zielona solka za 600 funtow. Ale bez obrazy nie patrzylem na nia. Ale fajne ze mozna chodzic i ogladac kazde auto przez 2 godziny wszystkie sa otwarte. No i mozna czasami cos sobie porzyczyc :> ja wzielem z vteca jdm klucze oraz podkladke na deske rozdzilcza crx :>