witam, od jakiegos czasu przy powolnym ruszaniu strasznie podrzuca mi samochod z prawej strony z przodu , tak samo sie dzieje jak ruszam do tylu, problem sie nie pokazuje gdy sprzeglo szybko puszczam a gazu dodaje duzo wiecej, moze mial ktos z was podobny problem ?
Moim zdaniem jeśli masz całe poduszki i przy ruszaniu odczuwasz szarpanie to problem tkwi w samym sprzęgle .Zmieniałeś nie dawno ? U mnie też tak szarpie ale bardzo mało ,jeśli masz wstawione gówniane sprzęgło to niestety tak będzie.
wlasciwie nie wiem kiedy byly wymieniane, bo samochod mam pol roku tylko, problem pokazuje sie tylko przy uzywaniu jedynki no i czasami bardzo zadko na dwojce
Posprawdzaj jeszcze poduszki silnika i skrzyni,ale szczerze to wątpie.U mnie jest takie delikatne szarpanie jak jest zimny silnik na gorącym to zanika w ogóle.Kiedys miałem taki przypał jak założyłem do swojego Kadeta tarcze sprzęgłową Kagera i jakiś docisk nie wiadomo skąd .Tak szarpało przy ruszaniu , miałem wrażenie że silnik z budy wyrwie Najmocniej na zimnym silniku.No a jeśli chodzi o Hondę to ktoś przede mną założył jakąś gównianą amerykańską tarcze no i delikatnie szarpie .