powinno by to świetnie wyglądać 
Dawca44 napisał(a):A mi się wydawać, że dwa mini tłumiczki mogły by być ciekawą opcjąpowinno by to świetnie wyglądać
ale to moja subiektywna ocena. Do tego według mnie 10 cm to dużo za dużo na końcówke, no chyba że do komina w domu, taka wielka końcówka mi zawsze się kojarzy z wiejskim tuningiem, ale oczywiście gusta są różne.
:):)Dawca44 napisał(a):no nie powiedziałem, że jakieś lepsze osiągi... Na pewno by świetnie wyglądało, brzmieć może też nieźle o ile ładnie się wszystko połączy. A czy bezsens... moim zdaniem lepiej takie coś z głową zrobione, niż jakiś dupny poprzeczny z dwoma wylotami za 400-500zł...
chciałem zostawić łącznik na śróbę a nie chciałem ucinać koncówki od puchy którą mam, nie wiecie od czego taki łącznik podejdzie? (nie chcę robić tego na spaw tylko skręcane) co do tłumika właśnie się zastanawiałem czy 1 nie walnąć z lewej str ale do rexa bardzo mi się podoba podwójny wydech :]
pomału chcę zrobić cały wydech ale ostatnio przy... tłumikiem o krawężnik (nie wiem jakim cudem mi sie to udało
) i troche się sfatygował i wogóle taki brzydki jest
(seria)kamel napisał(a):Nie lepiej wydać te 500 na kolektor

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość