planuje wymiane uszczelki pod glowice . Nie jestem mechanikiem ale lubie czasami pogrzebac i zrobic cos samemu
czy ktos wymienial ta uszczelka samemu i ma moze jakies zdiecia. przydalo by sie dokladne fotostory z opisem
z gory dzieki 
czy ktos wymienial ta uszczelka samemu i ma moze jakies zdiecia. przydalo by sie dokladne fotostory z opisem
z gory dzieki 
) hehe
))) no i widze ze temat zaciekawil sporo ludzi... nie bede sie rozpisywal no ale od czego musieli byscie zaczac to podpowiem
))
)) browara sacze i pier.... oli mi sie hehe:)))
))
)) okazalo sie ze koncowka prowadnicy pekla no i w ten cudowny sposb bylem zmuszony zdjac glowice... zala impreza z planowaniem z uszczelka i chyba nawet z olejem zamknela mi sie w 300 zl
)
) poukladaj se walki i te mloteczki i zawory tak aby potem je wlozyc w te gniazda w ktorych byly, one sie tam dopasowaly juz idealnie, bo potem moga byc szczeliny i buba.

jak by ktos mial jeszcze jakies materialy i opisal doklandie co robi pokolei to moglo by byc przydatne
(dla pokolen)
powiedz tylko ile czasu zajelo CI cale ogarniecie silnika bo widzialem ze dzialales dosc kompleksowo
??
))
))Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość