Mam Solkę 1.6 Esi SOHC i chcę wrzucić do niej turbinę. Teraz moje pytania:
-Jaki koszt
-Ewentualne skutki uboczne
-Korzyści
-Zagrożenia
-Gdzie to można zrobić?
Z góry dzięki za odpowiedzi

Takich tematów powstaje średnio pięć na miesiąc, najłatwiej zarejestrować się na forum, zadać pytanie i czekać na wysyp chętnych duszyczek, które opiszą co i jak, żeby się samemu nie wysilić i nie poszukać. Później pada pytanie "ok, to teraz kto mi to za pół darmo zamontuje i wystroi?" Powinniście zamykać takie tematy po pierwszym poście bo się tylko robi śmietnik i później jak się samemu coś chce znaleźć to nie sposób dotrzeć do tego...
przema72 napisał(a):ee tam za 300-400zl to juz kupi konkretny wentylator do nadmuchu , z 0.01bara dmuchnie
5koni zabierze alternator , 3 konie dmuchnie wentylator
The Doctor napisał(a):Niesamowita droga dedukcji... "skoro pyta z czym to się je to nie wie z czym to się je" ;o
A tak poważnie... Zastanawiam się nad tym, ponieważ chciałbym zrobić swoją niedawno nabytą solkę szybszą. Faktycznie nie mam o tym żadnego pojęcia. Jakbym miał to bym tu nie pisał -.- Finanse mam myślę, że odpowiednie bo po konsultacjach z innymi właścicielami Hond dowiedziałem się, że wystarczy mi funduszy. Nie chcę oddać samochodu do drogiego mechanika który zadzwoni za tydzień i powie, że gotowe a ja nie będę nawet wiedział co się stało. Chciałbym się dowiedzieć tego i owego, ponieważ mnie to interesuje... Tak więc dzięki wielkie za pomoc...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość