abuszajke napisał(a):Skąd wzieliście spalanie 20 litrów? Chyba nie jeżdzimy tymi samymi autami, albo jeden z nas jeździ zepsutym, ma brudny filtr powietrza, zużyte świece i niedopompowane opony. Moja crx vtec kręcona na każdum biegu do końca nie pali więcej niż 12-12.5 litra na 100 km. Przy normalnym (dla niektórych) przemieszczaniu się łyka 7 na trasie i 8 w mieście. Wielokrotnie sprawdzone z ciekawości, bo nie mam manii oszczędzania kosztem radości z jazdy
a co do spalania 20 litrow to jaknajbardziej wyjkdzie tyle a nawed i wiecej tylko ze nikt nie jedzie 100km non stop z 8000 obrotow albo chociaz z wloczonym v tecem
chodzilo o to zeby przedstawic zaleznosc spalania wstosunku do stylu jazdy.......bomert napisał(a):a ja mówię KUPUJ! nie ma co zakładać z góry, że będziesz co chwila wymieniał części a nawet jeśli będziesz musiał to czy to będzie crx v-tec czy merc s klasa to wiadomo, że ewentualnie zaciśniesz pasa i kupisz więc o cenach części nie ma co dyskutować bo wiadomo, że utrzymać samochód nie jest łatwo. pozatym crx v-tec to nie jest zwykły wozik jak np civic i jeśli ktoś chce go mieć to zapłaci każdą kasę żeby dobrze jeździł. Tak więc nie narzekajcie, że części drogie i nie proponujcie chłopakowi aby zakupił kadeta lub calibre bo to nie jest podejście do tematu każdy wie ze calibra dobrze wygląda na wiosce a kadet jest ok niewiem czemu podałeś taki przykład. Nie każdy jest machaniorem i nie każdy musi wszytko wiedzieć pozatym właśnie po to jest to forum a nie po to żeby kogoś pojechać. Ja mówię kupuj jeśli rzeczywiście jest warta zakupu. Nara
koszta przy ee8 sa duuuzo wyzsze. kupujesz auto to i tak musisz w nie na wstepie wlozyc z 1-2tys zl a puziniej to juz leci 

celmix napisał(a):sszaki-skad ty zes sie urwal 20 l ???![]()
i do tego jeszce ropy!
wez ty zobacz czy ty masz b16a1 bo to moze silnik z ursusa od poosh-upa z jego smietnika czerwonego

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość