merfi vtec napisał(a):komplet 6 wskaznikow boost, egt, afr, temp oleju, temp wody, cis. oleju. 750 zl
to gdzie ty masz taki kosmiczny rabat?? lub gdzie to kupiles??
merfi vtec napisał(a):komplet 6 wskaznikow boost, egt, afr, temp oleju, temp wody, cis. oleju. 750 zl
jeśli chodzi o flansze i takie tam to flansze umie robić mój ojciec. Kiedyś robił ziomalowi ale jak byłem mały to mało pamiętam i z tego co wiem to 3lata jeździł
potem sprzedał autko bo zmieniał na inne. To co niezbędne dla mnie to sprężarka która daje 0.3bara juz by stykło i orurowanie chociaż pewnie też se załatwie za grosze i będe gioł i spawał. Czyli obowiązkowo:

merfi vtec napisał(a):y jest docisk a nie jaka tarcza.
tarcza organiczna moze przeniesc spokojnie 240 KM
Docisk i sila jego jest tutaj kluczowa aby sprzeglo nie slizgalo. tarcza to sprawa drugorzedna w crx.

mam juz sprężarke www.streetkillers.p2a.pl dział techniczne ale mam problemy właśnie z kolektorem nie wiem jak to zmieścić musze chłodnice mniejszą ... jaką od jakiego modelu hondy i gdzie dostane. 
M!R@S napisał(a):jaką od jakiego modelu hondy i gdzie dostane.
No dobra jest taka możliwość... jaką chłodnice ? od civica ale jakiego gdzie i za ile... bo sportowej nie ma sensu kupować tak samo jak i SPECIALNEJ turbiny, oraz SPECIALNYCH rur skoro można zrobić to samemu, a co najlepsze za połowe ceny. Intercoolera narazie nie bede montował bo bede śmigał na 0.3bara
Potrzebna mi jeszcze wiedza na temat FMU kto sie wypowie gdzie dostane, może (zrób to sam
) mam u mnie znajomego co programuje komputery i dosyć przyzwoicie mu to idzie, może on coś zdziałaś samym komputerem ?
M!R@S napisał(a):Intercoolera narazie nie bede montował bo bede śmigał na 0.3bara
to i tak icek musi byc bo bedzie kicha i ukrop lecial w dolot, niestety nie wim co to jest SPECIALNA turbina i rury ale faktycznie nie trzeba sie kosztowac i wziac np na dolot rure z mercedesa :] tnij koszty a bedziesz sie cieszyl ze jezdzisz szybko i za mala kase
z tego co czytalem gdzieś na internecie to intercooler przy civicu dał 15km ale nie był konieczny
60zł to nie majątek a więc. Zadzwoniłem i koleś skierował mnie do MERFIEGO, a wiec MERFI odezwij sie bo ciekawią mnie twoje kolektorki też
terasz szukam chłodnicy chyba kupie taką jak pisaliście od D16Z6 a z uchwytami to rybka 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości