no juz miales kosztorys, reszte sam ogarniesz bo sprawa banalna i omawiana na forum nawet z fotostory, jedyny problem to to ze trzeba rozrzad rozpiac i walki zdjac w sumie przyjemna robota tylko potem to odtluszczanie wkurzajace ale mozna pokrywe pomalowac itp itd
Krzyh00 napisał(a):370zl za komplet w aso do b16a1 czy z innego silnika dobierane?
14820-PCB-305 w moim ASO mówili ze dedykowane do tego silnika, ponoć w niektórych mówią co innego ale ten kod na 100% pasuje i jest relatywnie najtańszy z możliwych do włożenia
1. Najpierw zrób karoserie, 2. Potem zadbaj o zawieszenie i hamulce, 3. Teraz dopiero możesz modzić silnik. EE8 -> Subaru GF8 -> ED6 + BB9 -> Subaru GRF http://www.youtube.com/watch?v=OwwaZjWcMOE
No patrząc po głosności to ja mam podobnie jak na drugim filmiku - szczerze powiedziawszy... przywykłem do tego
Na osiągi nie wpływa, silnik się od tego nie psuje, przy zamkniętej masce praktycznie nie słychać... A nowe kasowniki kosztują. Decyzja należy do właściciela
na drugim filmiku to dopiero kasowaniki i jeszcze jak strzelil na koniec hehe dobra teraz bez jaj
dzwiek typowy dla kasownikow po pierwszym filmiku dosc glosno i nie ustajaco graja ale nie musisz tego odrazu robic ,zrobisz jak bedziesz mial kase
tak jak koledzy wyzej pisali 370 kasowaniczki ale warto wymienic sobie to i owo jak sie juz porozbiera
pogadaj z ArturVF500
forum/profile.php?mode=viewprofile&u=1204 ogarnia oem czesci w fajnych pieniazkach z usa
SPRZEDAM!
Części z CRX / ITR / CTR - Swapy b18 / k20 /
mozemy wstawic takze w rozne budy
potrzebujesz czegos to smialo pytaj 784-933-899
Krzyh00, ja mam kolegę w ASO który mi zamawia co tylko chcę więc napisz na PW mi co potrzebujesz nr części + twój nr tel i mogę w poniedziałek się dowiedzieć czy ma i za ile
alarm odwolany, silnik troche pojezdzil, pochodzil, zaciagnal oleju i kasownikow wlasciwie przy zamknietej masce nie slychac, przy otwartej troche sobie cykaja