ale takie same?? a jak wyglada sprawa jakby sciagnac z ebaya? z tym ze zauwazylem ze cos drogo chca ogolnie za wysylki... jak patrzylem na kol. wyd 421 to chcieli za wysylke 128dolcow.... ;/
w swoim zyciu sciagnalem okolo 300paczek z autralii, honk kongu , singapuru, niemiec, szwajcarii itp i jedną ze stanow.
bo moze byc troszke taniej. a moze byc to samo. wiadomo ze sklepy zarabiaja wiec skads musza miec towar.. ja zawsze staram sie kupic towar u źrodla jak tylko sie da
co do uszczelki to slyszalem ze podobno REINZ jest bardzo dobra
Właśnie też zastanawiam się nad remontem silnika i kupnem pierścieni uzczelniaczy tłoków itp ale nie wiem czy zamawiać z ebay'a czy szukać w PL. Problem tkwi w tym ze jescze nie zamawiałem z ebay'a. Może bym się skusił na taki zestaw
Do wymiany pierscieni trzeba zdjac glowice - dolem tloki nie wyjda ( no chyba ze kawalkach )
Jesli zakladasz nowe pierscienie to po bozemu wypadalo by zrobic honowanie cylindrow
jaki jest koszt honowania wszystkich 4 cylindrow??
moja sola ma najechane 225tysiecy ale przydaloby sie wymienic pierscienie zeby nie brala oleju i w sumie juz bym wymienic panewki wszystkie a jak panewki to i uszczelniacze wiec tak czy tak co najmniej tysiac zloty idzie