nie ma zszans pompa smaruje i jest podciśnienie tak jak pisałem zrób zdejmij miche najpierw poczekaj aż wszystko ocieknie środka nie psikaj zmywaczem tylko przetrzyj szmatką brzego i dokładnie miejsce gdzie przylega miska mże jak dociągałeś miske bo są i szpilki i nakrętki to naderwałeś szpilke i przez nią cieknie?
Pokażmy tym z bmw że życie nie kończy się na 6800rpm!
a przykrecasz sruby miski wg kolejnosci podanej w manalu i z odpowiednia siła? ja zawsze daje ciaka warstewke masy uszelniajacej typu dirko i nigdy nie zdazylo sie zeby cos ciekło
Aha;[ .
Dzisiaj micha zrobiona, suchutka, ale po chwili jak sie zagrzał masakra znowu cieknie w miejscu gdzie montuje sie filtr oleju, wykreciłem go i okazuje sie ze jest tam jakas chłodniczka oleju. Wykreciłem ją jest oring, ale nie wyglądało to żeby on lał. Patrze wyżej, a tam czujnik ciśnienia oleju zarzygany olejem i tu chyba przyczyna lania oleju w momencie kiedy dostaje cisnienia wyrzuca przez niego olej. Jak to zrobie bede i bedzie cycuś to dam znać.
[ Dodano: 2013-12-27, 19:00 ] Problem rozwiązany okazało się że leje z czujnika ciśnienia oleju troszke rozbierania, ale można śmigać dalej. Temat do zamknięcia ;]