darek AMS napisał(a):Piepr...ie że EE8 to kult
Kult nie kult... Średnie ceny EE8 w oryginalnym i bardzo dobrym stanie oferowanych u zachodnich sąsiadów na przestrzeni ostatnich 2 lat wzrosły z 3000 do ponad 4000 EUR

Pawel89 napisał(a):co ma wybrać ED9 czy EE8. Jak bym miał 15 klocków to bym wybrał ED9 bo będzie szybsze za te 15 klocków niż EE8 zrobione za 15 klocków. . no nie zawsze tak musi byc ja swoje ee8 kupilem za 300 euro i to od pierwszego wlasciciela ,tak ze jak wrzyce te pare tysiecy co mi niby zostalo z tych 15 kola to watpie zeby ed dlogo sie opieralo.

Arv napisał(a):Pawel89 napisał(a):co ma wybrać ED9 czy EE8. Jak bym miał 15 klocków to bym wybrał ED9 bo będzie szybsze za te 15 klocków niż EE8 zrobione za 15 klocków. . no nie zawsze tak musi byc ja swoje ee8 kupilem za 300 euro i to od pierwszego wlasciciela ,tak ze jak wrzyce te pare tysiecy co mi niby zostalo z tych 15 kola to watpie zeby ed dlogo sie opieralo.
No tak rzeczywiście przedstawiasz typową sytuację, to taka typowa średnia, 19tu na 20tu tak kupuje. Nie rozśmieszaj mnie. Za te 300 euro trafić EE8 graniczy z cudem. Bez 2000 euro nie podchodz nawet do kompa. JA też kupiłem tanio EE8 za 6000pln, może nie za darmo tak jak Ty, ale i tak tanio, a jest bezwypadkowy. Tylko po co mam to pisać koledze który nie wie co kupić. Jaka jest szansa że kupi ładne EE8 za te pieniądze??

TYPE-R napisał(a): a on, ze ZAMIENIŁ NA KADETA KABRIO

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość