takie pytanko mam silniczek zc1,ide do sklepu i mowie ze chce uszczelki do niego a kolo ,,ja nie mam takiego silnika w moim katalogu!!!!! ,,
ja uuuuuuuuuu!zapytam na forum i bede wiedzial!!!! kto moze pomuc???!!!
Ostatnio edytowano 2007-06-22, 10:26 przez pusty24, łącznie edytowano 1 raz
plasko oczkowe 32 w kontakcie z szyba calibry powoduje zamieszanie!
katalogowo zc i a9 to,to samo........blok jest taki sam,panewki,uszczelki,zimeringi,itp katalogowo sa niby te same...gora jest katalogowo osobno a9 i zc,,jak ktos szuka pod z5/a8to najczesciej musi pytac o zc lub a9,ogolnie to zmien sklep,
Iron man, to rozwiazuje tylko watpliowsci co do uszczelki miski olejowej a pusty24 napisał o uszczelkach w liczbie mnogiej wiec nie wiadomo jak jest z reszta...
Jeśli ci pomogłem kliknij "pomógł" pod moim postem. --
Sprzedam:
-przepustnica ED9 (czujnik polozenia nietkniety)
-alternator do D16Z6/Civic 5 gen
tez mam ZC1 i powiem tak:
uszczelka pod glowice, uszczelki pod kolektory, uszczelniacze zaworowe, uszczelka pod pokrywe i pod miise sa bez problemu dostepne do ZC1 (ja pytalem w auto landzie, dystrybutor z ramienia AD).
Tak jak ktos napisal wczesniej: zmien sklep skoro nie maja katalogow.
a ja mam pytanie troche OT ale nie ma sensu zakładać nowego tematu : czy to prawda że d16A9 nie ma sondy Lambda ? i drugie pytanie : na czym polega tak szeroko rozgłaszana "obróbka głowicy" ? Pozdrawiam i z góry dziękuje ! understood dziękuje
Ostatnio edytowano 2007-06-04, 16:50 przez Raju, łącznie edytowano 1 raz
A9 nie ma sondy, ma regulator składu mieszanki przy kompie
obróbka ma na celu usunięcie niedociągnięć fabrycznych i myśli technicznych inżynierów opierających się bardziej na ekonomi niż na osiągach, czyli szlif dolotów itp
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.