A ja wam powiem,że jeśli nie zamierzasz ruszać głowicy, wstawiać wałków i innych sportowych pierdół, to rób 2 cale! coś o tym wiem grupa Poznańska może Ci potwierdzić albo popytaj ludzi, którzy byli na zlocie w Krakowie 2007.
EDIT:
u mnie był wtedy 2calowy przelot, kolektor "ibejowy", dobry dolot,mniej masy. TYLE
Nie wierz chlopakom z Poznania oni leje sok z Gumijagód zamiat PB A tak serio to ja w 1 setupie np miałem 2,25 i wkladke + odelzenie i byla zapierdzielaczka nieziemska - coprawda nigdy nie mialem porownania zeby jechac z autem z 2".
2,25 to duzo jak na d16 N/A . Weźcie pod uwagę to, ze seryjnie ta rurka ma duzo mniej, a japonczycy nie zrobili tego bez powodu. Grubsza rura to wiekszy halas, a na dwoch przelotach taki wydech moze nie być dobry ze wzgledu na zbyt duże jego odetkanie.
Teorii jest wiele, a i tak wiekszosc ludzi spawa wydechy na pałę i efekty są różne
to moze ja zapytam bo temat podchodzi do solki chce 2,25 gotowego 2 cale niema nigdzie
ale ogolem chodzi mi o fakt - lepiej samemu cos skompletowac czesci i robic z nierdzewki czy kupic gotowego catbacka na ebay ??