chlopaki mam powzana sprawe poniewarz kupilem wskaznik facet przywiuzl go do grabowskiego a nie wzielem paragonu i cos mi sie z nim dzieje nie podaje mi dobrze temperatury spalin normalnie jak dodajesz gazu to temperatura sie podnosi a teraz jak dodaje gazu to temperatura spada a jak nie dodaje gazu to sie podnosi co moze byc z nim nie tak
[ Dodano: 2008-03-23, 19:33 ] co moge zrobic zeby sprawdzic co z nim nie tak
albo omori, prawde mowiac i ten augo gowno cos pokaze to znacz czy juz sie tloki topia czy nie, takze ja do softa bym w nic lepszego nie inwestowal zwlaszcza ze kosztuje 350zl
omori musi sie trafic. Juz kilka osob lacznie ze mna miale te same awarie.
Greddy godne polecenia
a ja osobiscie mysle nad STRI - fabryka defi tylko pod inna nazwa <chinska> apexi,defi - warto
Jesli chodzi o boosta mechanicznego to kazdy jest taki sam <AG, motormeter czy greddy> bo dziala na tej samej zasadzie.
Mam akurat chwilke czasu to powiem tak , Greddy ok , ale to srednia polka cenowa , akurat moge cos powiedziec w tym temacie gdyz nasz znajomy kupil od nas APEXi i pozwole sobie zacytowac jego slowa
" Bardzo, bardzo polecam , doskonałej jakości zestaw wskazników wraz z centralką, bardzo dobrze wykonany z dbałością o szczegóły, wizualnie prezeteuje sie nie zwykle atrakcyjnie, lepiej niż na zdjęciach.
Co do działania całego systemu nie mam zastrzeżeń wskażniki reaguja bardzo szybko, szczególnie waży dla mnie wskażnik EGT działa o niebo szybciej niz podobny wskażnik Greddy , różnica polega na tym że APEXi potrafi przeskakiwać o 40 - 60C nagle co daje nam wiecej czasu na zareagowanie w krytycznej sytuacji , wskażnik Greddy reaguje wolniej, oczywiście takie elemęty jak ustawienie alarmów i kontrola wartści max. działa bardzo sprawnie.
Wskażniki APEXi to strzał w 10 polecam. "
Z Defi nei mielismy kontaktu , lecz to tez juz jest wyzsza poleczka cenowa i napewno beda dzialac ok.
... GaRaż Race Team ...
Profesjonalne części do tuningu Serwis i naprawa pojazdów
"Jesli chodzi o boosta mechanicznego to kazdy jest taki sam <AG, motormeter czy greddy> bo dziala na tej samej zasadzie"
A co to jest boost mechaniczny ten wskaznik co pokazuje tem.spalin??co moze byc awaria mojego zestawu EGT auto g?? termopara czy co?? mogł sie zepsuc sam wskaznik czy raczej nie mam takich przypadków??
[ Dodano: 2008-03-24, 07:30 ] a jak to nie jest zepsuty wskaznik to gdzie moge kupic sama dobrą termopare??