po 10 min sie uspokajał jak się nagrzał
miałem wtedy przebicia na przewodach
w CRXie miałemt ylko tak raz, jak myłem silnik
dostała się woda do świec i tzrebabyło wysuszyć (zrobiłęm to kompresorem
) ... kable możesz sprawdzić w ciemnym miejscu... w momencie zapalania, czy nie skacze gdzieś iskra (przebicie)... jeśli to nie to, to sprawdź czy jest iskra na wszystkich świecach (może wystarczy przeczyścić tylko papierem ściernym - ew wymienić)... no i zdejmij kable ze świec i sprawdź, czy nie są przypadkiem wilgotne
.... no i koniecznie sprawdź blędy, to to może byc także coś zupełnie innego 

Rudolf napisał(a):przy mysciu silnika przed wymiana dostala mi sie woda do jedenj tej dziury od swiecy oczywiscie wycieralem to ale moze nie dokladnie tak wiec jak porobie pozadek z tym to napisze czy cos pomoglo.
Podjeżdżasz na kompresor na stacji benzynowej do pompowania kół, wykręcasz świece, wkładasz końcówkę od kompresora w tą "dziurę" i ładujesz powietrzem do sucha
nie wystarczy tylko wytrzeć, bo woda mogła wejśc pod świece... najlepiej zrób tak ze wszystkimi
mi pomogło 
Rudolf napisał(a):Chlopaki no rzeczywiscie sa troche mokre a szczegolnia ta co mi nalecialo wody jak mylem silnik;/ ale nie to mnie martwi tylko to ze na pierwszej swiecy jak wyjalem fajke to zobaczylem ze w tej dzirze i na fajce jest olej nie wiem skad on sie tam wzial co to kurde moze byc?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości