Jak wyżej potrzebuje odprezyc jeszcze swoje i tak poturbowane juz z5 sek w tym iż nie szukam cometica za 6 stów na forum tez nic konkretnego nie znalazłem.. silnik jest o seryjnym CR a potrzebuje coś w okolicach 9 może trochę wyżej... co zastosowac jaka uszczelkę, jakiej grubości??? Jakieś know how?
Uszczelką za wiele nie zdziałasz, musiałbyś zrobić na zamówienie uszczelke + przekładke + uszczelke bo inaczej to nie zadziała. Przekłada posłuży za kręgosłup. Coś ponad 2mm musiałbyś ułożyć. W internecie jest kalkulator stopnia sprężania. Poszukaj i sprawdź. Firmy zajmują się dorabianiem uszczelek, są to koszta w granicach 250zł.
Pytanie, jest sens (jak mniemam seryjny silnik i softowe doładowanie)?
Czytamy ze zrozumieniem. Nie interesuje mnie uszczelka na którą będę czekał 3tyg. Szkoda ze nie podałeś oodrazu linku do jebaja.. interesuje mnie motyw z uszczelek dostępnych u nas na rynku w sklepach motoryzacyjnych pod nosem.
ja swoja kupowalem w polsce, na miejscu i byla po 2 dniach. jeden sklep tuningowy z tego co gadalem z wlascicielem ma zawsze po 2 sztuki na stanie albo i mial.
sorry- nie pamietam nazwy shopa