sprzeglo od wrobla

xi0nc
Forumowicz

przez xi0nc » 2008-01-23, 23:32

devil16v napisał(a):a czy po samym zalozeniu sie jakos slizgalo??bo mi to teraz coraz mniej sie zaczyna slizgac....i wlasnie zaczyna przy ruszaniu szarpac,moze ono ma sie jakos dotrzec,tak samo jak sie klocki ham. zmnieni tez najpierw sa slabe hamolce...

a co docisk LUK-a jest kiepski??

co dziwne mialem sprzeglo kpl jakies gowno najtansze i do czasu strojenia dawalo sobie rade,teraz jak zmienilem na te luka to pedal jest duzo twardszy czyli jest mocniejsze logicznie myslac

Musi sie dotrzec !!! nie mowil wrobel ??? 500-600km bez palowania po miescie ...
Podpis już chyba dawno nieaktualny :D
ed9 -> ee9 -> what next ??? =]
www.beerhondawawa.pl
www.arsperformance.ksu.pl

devil16v
Forumowicz

przez devil16v » 2008-01-24, 08:24

no wlasnie nic mi nikt nie mowil....ale jestem juz dobrej mysli,bo teraz przy samym ruszaniu,jak puszczam sprzeglo to nie rusza,nie rusza...zaczyna ruszac i puszcze jeszcze kawalek i odrazu szarpnie i jedzie,zrobilem juz na nim ok.900km,i jak jade tak nie za ostro to sie nie slizga,dopiero jak zaczne ostro przyspieszac i zmieniac biegi to przy zmianie biegu sie posliznie i zaraz zaczyna normalnie jechac

Poprzednia strona