no szkoda szkoda nie mam chwilowo czasu, nie wiem co to moze byc, jak sie patykiem rusza to puste miesce jakby sciana opor nie da sie go znalezc, i piatka wchodzi bardzo ciezko i czasem zgrzyta, a wyjmuje sie ja prawie dwoma rekami za drazek )) cholera wie co, reszta biegow chodzi jak malinka
...A może masz coś nie tak z tym wybierakiem od wstecznego trybiku..ja miałem coś podobnego-ale na sucho-wszystko malina a 5 i wsteczny ciężko w cholerę.
bardzo mozliwe... powiem szczerze nie wiem jak sei za to zabrac, na otwartej skrzyni krecilem glownym walkiem, i wajcha od biegow niby wszystkie wchodzily..zlozylem i dupa, tam sa rozne rozniaste miejsca wtych wodzikach wszystkich i podejrzewam ze tam gdzies jest zle ustawione i ...dupa nie spojrzalem jak rozbieralem
dokładnie... jeszcze pod Fd (tam gdzie odkręca się tę 12 śrubkę) warto zobaczyć czy wybieraki gładko chodzą... ..ale kurcze atomowy skoro na rozebranym gładko chodziło to ciężko coś doradzić. Trzeba rozebrać i oblookać, bo myślę ze to pierdoła jest. A ruszałeś synchronizator od piątki?? Może jest w drugą stronę włożony?
niby nie ruszalem, ale jak wyjalem to on sie przestawil (mzoe nie siedzi na swoim miejscu() jak rozbiore to porobie fotki dokladne i oblukacie- ja nie mam talentu do skrzyn