łałDamian84 napisał(a):a ja mam valeo od kilku miesiecy i objechałem auto co ma exedy... ,
zobaczymy co dluzej wytrzymaDamian84 napisał(a):nic sie nie slizga, biegi wchodza miodnie.. i co na to powiesz?

łałDamian84 napisał(a):a ja mam valeo od kilku miesiecy i objechałem auto co ma exedy... ,
zobaczymy co dluzej wytrzymaDamian84 napisał(a):nic sie nie slizga, biegi wchodza miodnie.. i co na to powiesz?

nie bylo problemow z tym 
jesteśmy oficjalnym dystrybutorem i sami ustalamy sobie " target cenowy na Polske " niezaleznie od tego po ile sprzedaje Exedy.pl czy inne Hurtownie . Tak więc cena jest jak najbardziej aktualna. Model HCK2026 to 212 mm tarcza , 20 zebów. Prawdopodobnie pasuje do wiekszości ED9. To Exedy ma błedy w swoim katalogu a my je powielamy. Z waszą pomocą i naszych klientów codziennie poprawiamy kilka błedów w naszych opisach .- w moim przypadkukiepuczi napisał(a):tylko łożysko z tych zestwów nie pasowało w jedym przypadku , aha ta Honda..
przy okazji zostaną wymienione wszystkie osłony przegubów - 4szt. jak w innym temacie pisałem nie idzie ściągnąć piasty z ośki, ale teraz jak wszystko jest rozebrane od skrzyni to się to wymieni od drugiej strony
w pon ma przyjść łożysko i zacznie się składanie i wszystko będzie powymieniane, mechanik powiedział że nic więcej wymieniać nie trzeba w aucie więc elegancko
jedynie co to se kupie jeszcze jakieś nowe tarcze żeby fajnie wyglądało co polecacie? 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości