polecam użytkownika chinczyk zapewne ma na stanie linke w dobrym stanie 
racuchowy ed - forum/viewtopic.php?p=360877#360877
no ja mialem podobny przypadek w swoim reksie i co sie okazalo ze w skrzyni zabezpieczenie od mechanizmu roznicowego poszlo i dostalo sie w ciegno od zmiany biegów wiec rozebralem skrzynie na czesci pierwsze wymienilem uszkodzone elementy i przy okazji zrobilem sobie hybryde po złozeniu skrzyni bylo wszystko okadriansurf napisał(a):Mam taki problem w rexie że wchodzą mi ciężko biegi 1 i 2 podczas jazdy a podczas postoju nieraz wcale nie mogę wbić żadnego, kiedy jadę 3,4,5 wchodzą normalnie i wsteczny tez jest ok. Nie wiem może po prostu trzeba wymienić olej albo coś z cięgnami ???, proszę o poradę, dzięki

PifPafSratatata napisał(a):to ja sie podepne pod problem, tyle ze u mnie jest tak ze nie moge 1go biegu wpiąć na postoju jest moment takiego zachaczenia,a czasem kiedy auto sie toczy i włącze to zgrzytnie jak by synchro. skrzynia jest po wymianie łożyski i problem pojawił sie po ok 1000 km dopiero. znów rozbierać??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości