Siema zaczęły mi już stukać tuleje wahaczy przednich dolnych i chcę je wymienić. Jakie tuleje polecacie i gdzie je kupić? Ewentualnie jeszcze jakieś patenty/porady na wymianę może ktoś napisze pzdr
W JC możesz kupić NOK(niby) za 35-40zł, ja mam FEBI w tych samych cenach 35-40zł
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
NOK(niby) to oryginał, więc nie muszę nic dodawać, spytaj w serwisie o ceny bo ponoć tanie są i na 100% oryginały
[ Dodano: 2007-09-05, 11:04 ] edit co do tulejek NOK, mam je w cenie 26,00 i 30,00
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
ostatnio to robilem orginal hondy 36zl z servisu hondy. tylko ze roboty w [czlonek meski] przy wyciaganiu tulej jezeli niema sie prasy hydraulicznej. a robisz to sie prostu wypinasz wahacz ok 15/20 minut spokojnego krecenia no i potem musisz wyciagnac stara tuleje a potem wcisnac nowa...ja najpierw rozgrzewalem palnikiem a potem wybijalem a nowa wciskalem prasa obrotowa.Z hydrauliczna prasa to raz dwa idzie. potam zakladasz i gotowe:]przy okazji mozesz sobie wymienic "sinerbloki" bo i tak wyciagasz wahacz a pewnie tez nie sa juz nowe.