Witam,zakupilem przerobionego crx-a ale ma raczej nastawy torowe,jest na koni sport.Zawieszenie jest raczej w srednim stanie dlatego postanowilem wymienic je na nowe tylko pojawia sie pytanie co wsadzic.Podstawowy wymóg to wysokosc auta...nie moze byc niskie !!! Czasami bede startowal w szutrowych supersprintach i wszystko bym pourywal...Potrzebuje jakiegos kompromisu...Wczesniej jezdzilem pucharowym lanosem i tam swietnie spisywal sie bilstein plus einbach...Doradzcie cos bo nie mam doswiadczenia z tym autem i nie wiem kto by sie mogl ewentualnie zajac ustawieniem tej zawiechy...pozdrawiam
Hmm opcja bilstein plus seria to chyba najlepsza opcja....gleba jest bez sensu....teraz mam koni sport i mam dosc ....a polecacie jakis sklep gdzie kupie w dobrej cenie bilsteina b8? z gory dziekuje
salsa555 napisał(a):a polecacie jakis sklep gdzie kupie w dobrej cenie bilsteina b8? z gory dziekuje
http://www.mts24.com/ lepszej ceny raczej nie znajdziesz, przynajmniej mi sie nie udalo. Czasem trzeba czekac dlugo i uzbroic sie w cierpliwosc ale czego sie nie robi dla fajnej ceny