tylko że [czlonek meski] pisze się przez ch
i dlatego 
to ja juz nie wiem jak 
giscrx napisał(a):MarTfYdOg, tylko nie zamienniki JC, bo one to też piździki o dupę rozbić, mam nadzieję że wziąłeś 555 lub Yamato bo takie też mają
giscrx napisał(a):Jc nie sprzedaj tylko zamienników z pod swojej marki, bo by padli zaraz, żyją tylko dzięki sprzedaży podzespołów innych firm, zdarzają się czasem wyjątki, ja mam założony jedene z przegubów z JC i już śmigam trzy lata, ale nie zawsze tak jest, jeżeli chodzi o elementy gumowe, metalowo - gumowe, to ich lepiej nie zakładać
, lub jeżeli posiadasz ściągacz to za jego pomocą (zbijasz młotkiem uderzając w oczko zwrotnicy gdzie jest wsadzona końcówka, żeby Ci nie przyszło do głowy walić w końcówkę
), później zbijasz sworzeń dolny (nie wiem czy nie trzeba wcześniej odkręcić śruby mocującej wąs amora do wahacza i łącznik stabilizatora, dawno to robiłem więc już nie pamiętam), później odkręcasz osłonkę przy górnym sworzniu i jego też zbijasz, lub stosujesz ściągacz jak posiadasz, masz już zwrotnicę na wierzchu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości