mam takie same w tej samej cenie, FEBI to nie oryginał, ale są dobrej jakości i mogę je polecić
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
aha czyli to nie jest to o co mi chodziło....bo szukam wlasnie tej pod amor, pisałem do Ciebie giscrx, ale nie ma odzewu a ja Ci tylko chce dac zarobic
Do piękna trzeba dojrzeć...niektóre rzeczy piękniejsze być nie moga - CRX
nemezis, kiedy do mnie pisałeś, jak by co, to ta pod amor kosztuje 32,00zł
nie wiem po co wy kombinujecie z tym allegro, sa ludzie u ktorych pewne rzeczy sie zamawia i sa tak jak do chinczyka piszesz jak ci czegos brakuje tak do giscrx, jak ci cos puka, eh ludzie lubia sobie utrudniac zycie
pamietaj,ze tuleje po wymianie koniecznie trzeba skrecic na obciazeniu!!!!!!!!!!! czyli wsiadasz do auta z pasazerem a ktos zdolu kreci na maxa!!!!posmigasz wtedy dlugo i szczesliwie inaczej za dwa tygodnie bedziesz znowu slyszal stukanie