Próbując doprowadzic rexia do stanu urzytkowania, po zakupie auta, próbuje eliminowac kolejne usterki.
Problem polega na tym, że ściąga mi auto na prawo. Nie wazne czy koleinyczyprosta droga. Na przeglądzie dostałem pochwałe jak na autko 16letnie,więc nic szczególnego nie wykryli. No ale jednak jest kicha.... Ostatnio zauważyłem żezaczynają piszczećmi hamulce, więc szykował sie dowymiany klocków, ale oprócz znoszenia na prawo, zaobserwowałem, że gdy skręcam mocno w lewo to zaczyna mi coś piszczeć w prawym przednim kole... Odrazumówie że jak skręcam w prawo to jest ok
Jakieś sugestie ? Mała podpowiedź to taka, że koles od którego kupowałem auto dał mi dodatkowo aluski z letnimi oponkami, tylko żejedna opona jest zjechana z jednej strony. Niestety nie wiem, gdzie to koło było zainstalowane..
"Łaczac kropki" wnioskuje, że jestduzeprawdopodobieństwo że to piszczenie możemieć wpływ na znoszenie i cięcie mi opony

Grzało mi sie cały czas lewe przednie koło i było to bardzo widoczne podczas deszczu