czy ktos mial do czynienia z takim rozmiarem felg w del solce?? czy jazda w takim rozmiarze jest wogole mozliwa??:) jesli tak jakie rozmiary powinna miec opona? chyba przy takim rozmiarze bez gwintu ani rusz??:)
z tego co mi wiadomo zeby do sola weszlo 18 cali trzeba rozkuwac blotniki bo przy dobiciu sie nie zmieszcza, zreszta nawet jesli nie to smiesznie to auto wyglada na takich felgach, jak walec
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
Była jedna na 18" ale jej już nie ma... Uważam że 17" to max użyteczne w wielkości... optymalne to 15,16" - im większe tym więcej kłopotu z zawiasem no i wymagana większa moc co by muła auto nie złapało
wiec tak
wg mnie 17" w solu to jest maksymalna felga wygladajaca dobrze...
na allegro byla solka mocno porobiona w AGT z rozepchanymi ze 2cm blotnikami i tam siedzialo 18", ktos jest teraz z forum jej wlascicielem
co do zawiasu... jak 17" założy się do seryjnego sola to wyglada ak toyota rav4 .... po prostu jak jeep... nie chce nawet myslec jak by wygladal na 18"
DELSLOW PROJECT
[center]Mój ulubiony cytat na tym forum skierowany do mnie to:
Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex