Próbowałem dzisiaj założyć Teiny Basic do mojego auta i niestety nie chca wejsc w kielich (poducha w kielichu jest zamała czy jak kto woli sprężyny maja za duza srednice). Mowa o przodzie.
czyli jak? masz wsadzoną ta gumową osłonę w mocowanie i sprężyna nie wchodzi, czy w ogóle totalnie sprężyna jest większa niż mocowania?
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
eee...kręcisz mi tu coś, trzeba się trochę pomocować, ale wejdzie, spróbuj najpierw założyć gumę na sprężynę i walcz z mocowaniem, jak nie to próbuj na wszystkie sposoby, ja też się pomordowałem ze swoim zawiasem, ale w końcu weszło
WALCZ!!!!!
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
nie mozesz po prostu zmienic poduchy na taka o wiekszej srednicy? jak zmienialem sprezyny ze sportowych na serie mialem ten sam problem, powycinalem te wypustki w gumie gniazda i dopiero sprezyna weszla.
montowalem teina ss u siebie i nie mialem z tym zadnych problemow .sprezyna idealnie wchodzi w gorne mocowanie wszystko pieknie .tylko ostrzegam z jedna lipa te gumowe kapturki na amora sa za krotkie i woda bedzie lala i caly syf .dokupilem w sklepie gumowch jakies dobralem inne i caly jest zakryty ,jest gitara w ogole jedzzi sie bajecznie na namiekszym ustawieniu plyneeeeeeee po polskich ch... drogach
mialem wczesniej gwint h& r i mialem taki sam problem jak ty teraz .musialem szlifowac te gumy od gornego mocowania ogolenie lipa byla a nie lubie ulepow robic