cebek napisał(a):Witam mam amortyzatory koni sport, przy górnym mocowaniu amortyzatora pod maską mam śrube na imbus czyli prawdopodobnie niemam regulacji tłumienia, ale czytałem na innym forum ze w tym samym przypadku jest możliwość regulacji po wciśnięciu tłoczyska co to znaczy?? i jak mozna to regulować?? miał ktoś może takie starsze amorki??
cebek napisał(a):Witam mam amortyzatory koni sport, przy górnym mocowaniu amortyzatora pod maską mam śrube na imbus czyli prawdopodobnie niemam regulacji tłumienia, ale czytałem na innym forum ze w tym samym przypadku jest możliwość regulacji po wciśnięciu tłoczyska co to znaczy?? i jak mozna to regulować?? miał ktoś może takie starsze amorki??

Okti napisał(a):Rozumiem, że bez imadła i drugiej osoby ciężko? Bo robię sam bez imadła, może dlatego nie daje rady?
Krzycho. Jak masz ustawioną twardość u siebie? Bo czytałem, żeby skręcić na max twardo, a potem odkręcić przód 2 obroty, a tył 3. Wtedy jest optymalnie. Nie za twardo, nie za miękko.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość