Kierownica ledwo co kreci.

shinu
Forumowicz

Kierownica ledwo co kreci.

przez shinu » 2013-03-15, 20:37

Witam.

Dziś w nocy na warszawskiej wisłostradzie miałem przykry incydent, odśnieżarka czy co to tam jeździ wypchnęła na mój pas kawałek kostki brukowej z chodnika. Najechałem na nia prawym kołem, lekko podrzuciło, chwila refleksji, i po jakiś 5 sekundach doszedłem do wniosku, ze nic się nie stało, jedziem dalej, nic sie skrzypi, nic nie bije. Dojechałem do domku w przeświadczeniu, ze wszystko będzie ok, jedynie obręcz stalówki delikatnie zgięta, ciut ciut. opona cala. Dzis już nie było tak kolorowo, każdy zakręt to zmaganie Dawida z Goliatem, naprawdę ciężko chodzi i ciężko utrzymać, zas po puszczeniu prawie, ze w miejscu się odkręcą. Coz to mozebyc i jak bardzo moze to moj portfel odchudzic?

Pozdrawiam
"Do pełni szczęścia wystarczy mi kawałek huśtawki. Kiedy jest cała, cała dla mnie, odpływam. Nie poznasz, nie zrozumiesz. ."

Vincent
Forumowicz

Samochód: CRX Del Sol

przez Vincent » 2013-03-15, 22:01

Zacznij od ciśnienia w kole,może schodzić powietrze.Odkręć koło i posprawdzaj wachacze,drążek kierowniczy ,czy nie są zgięte.Musisz podjechać na kontrolę zbieżności.Miałeś sprawcę ,trzeba było spisać nr.rejestracyjny.