Chce z regulacją bo na lawecie jeździł nie będę i jakoś na ten np Ułęż dojechać muszę a już od samych tulejek poli i grubszych stabów będe miał twardo.
ps. wybierasz się może 1 maja do Ułęża?

ZajacTeam napisał(a):też się podczepie.
a co polecacie na kjs'y, superoesy w poznaniu, kamionki itp.? Na kjs są czasami dość dziurawe drogi, ale auto będzie używane tylko w tych celach ( na codzień będzie stało w ciepłym grażu)
nie znam się jeszcze na firmach, ale myślałem ( o ile taka możliwość istnieje) kupić jakieś amortyzatory ( myślałem o gwincie ale chyba odpada) i 2 kompletach sprezyn ( zeby zmieniac je w zaleznosci od rodzaju imprezy)
budżet do 3k ( marzeniem byłoby do 2k, ale chyba nic nie znajde, czytajac temat
Wenega napisał(a):ZajacTeam napisał(a):też się podczepie.
a co polecacie na kjs'y, superoesy w poznaniu, kamionki itp.? Na kjs są czasami dość dziurawe drogi, ale auto będzie używane tylko w tych celach ( na codzień będzie stało w ciepłym grażu)
nie znam się jeszcze na firmach, ale myślałem ( o ile taka możliwość istnieje) kupić jakieś amortyzatory ( myślałem o gwincie ale chyba odpada) i 2 kompletach sprezyn ( zeby zmieniac je w zaleznosci od rodzaju imprezy)
budżet do 3k ( marzeniem byłoby do 2k, ale chyba nic nie znajde, czytajac temat
a dlaczemu nie gwint AP? do trzech tysi masz z grupowego z regulacją twardości..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości