albo przecinak i nacinasz sobie na glowce miejsce na jakis srubokret zeby stukajac odkrecac albo jak masz jak sprobowac dospawac nakretke na ta srube i wtedy odkrecic i wymienic sruby na nowe
SPRZEDAM!
Części z CRX / ITR / CTR - Swapy b18 / k20 /
mozemy wstawic takze w rozne budy
potrzebujesz czegos to smialo pytaj 784-933-899
ja odkręciłem cały wahacz i miałem wszystko na wierzchu, ale Tobie to nie na rękę, ja robiłem zawias więc mi to pasowało, wtedy przecinak i młotek, kantujesz na brzegu śruby w stronę odkręcana i walisz ją, tylko trzeba mocniej walić bo jak będziesz głaskał to nici z tego.
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
ja uciołem i zamówiłem w aso sztuka chyba 6 zł kosztowała 2 przyjechały domnie z austrii a 2 z holandii bo w sklepie nieznajdziesz takich! skręciłem na smarze miedziowanym i jest ładnie i trzymająco
Zadna obciągara nie da Ci tyle co 1.5 bara !!
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie...
sa to zykle sruby, tyle ze z gwintem o skoku 1,25 i twardosc ja tu polecam 10,9 ja takie zalozylem, no i nasze polskie maja leb na klucz 17 mm, a kupic sie da w sklepie ze srubami (ale takim konkretnym sklepie ) koszt -garsc takich srub ok 3 zl ( w rzeszowie)
To co mam pójść do sklepu i powiedzieć że chce śruby o skoku 1,25 i twardości 10,9, rozmiarze 13 i długości np. 3cm i koleś mi da? W dziedzinie śrub to się za bardzo nie orientuje a wolał bym mieć już kupione jak się za to zabiorę bo auto nie może stać. rafisz, możesz napisać jaki to jest "model" dokładnie ?
Walter napisał(a):M10 x 1.25 dł 30 wytrzymałość 10,9 łeb sześciokątny Więcej powiedzieć się nie da
dokladnie dodam ze najlepiej aby byly to sruby ocynkowane - sa mniej podatne na ruda, ale czarne tez daja rade, tylko po skreceniu ciapnij jakas farba leb tej sruby
powiedz że chcesz smar do zacisków, ja mam ATE ma kolor żywicy i jest bezbarwny, cena kilka zł.
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
ja go zastosowałem i do tłoczka i do zacisku, jak na razie śmiga