U mnie auto straszanie myszkuje powyżej 120km/h i winny jest luz na maglownicy. kołą w ramach tego luzu skręcają delikatnie raz w lewo raz w prawo i trzeba nadrabiać kierownicą a luzu na maglownicy nie mogę bardziej zlikwidować bo nie ukręce kierownicą.
bmk1607
przez bmk1607 » 2009-12-14, 14:55
jeszcze nie udało mi się zniwelować tego bicia, ale to dlatego że jeszcze nie robiłem nic przy aucie, czekam na kilka gratów, mianowicie gwint i wspomaganie. Co do maglownicy to aktualnie mam założoną nóweczke, jakiś zamiennik ale zastanawiam się własnie nad wrzuceniem wspomy, co o tym myślicie ?? bo znalazłem parę postów które by wskazywały na to że wspoma w reksie jest do bani, że niby traci się czucie z samochodem . A mi się wydaje że powinno się lepiej jeździć, przede wszystkim bezpieczniej i stabilniej, zwłaszcza na naszych pięknych polskich koleinach.
Co do swpomy , jeździłem ee8 ze wspomą , i teraz w moim edku jej nie ma , ale jak dla mniie , w zakrętach i na drodze czuje sie pewniej bez wspomagania ... a myszkować może też przez wybite gumy na wachaczach ...